FOTBAL: Ion Morohai: ”Obiectivul este clar: promovarea în Superligă!”

28

Echipa de fotbal feminin de la FC Oțelul Galați începe, în acest weekend, returul Campionatului 2014-2015. Fetele noastre vor primi vizita formației Viitorul 2010 Buzău, pe care au învins-o în prima etapă a turului cu scorul de 9-0. Meciul retur se va disputa sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 11:00, la Baza Sportivă „Zoltan David” (Stadionul Ancora) din Galați. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Echipa de fete a Clubului nostru începe returul de pe locul doi în clasamentul Ligii I, Seria Est, după Navobi Iași. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, având câte 16 puncte acumulate în cele șase meciuri disputate în tur și încheiate cu cinci victorii și o remiză, dar ieșencele au un golaveraj superior. Lupta strânsă cu echipa retrogradată din Superligă ambiționează însă și mai mult lotul roș-alb-albastru.

„Obiectivul nostru este clar: promovarea în Superligă! Vom lupta până la capăt ca să atingem acest obiectiv. Totodată, sperăm să îmbogățim zestrea Echipei Naționale de fotbal feminin cu încă două dintre fetele noastre, Andy Herczeg și Mihaela Neacșu, pe lângă Monica Bențoiu, Giorgiana Vasile, Loredana Nica și Carmen Ciobanu, ultimele două accidentate momentan”, declară antrenorul Ion Morohai, conform unui comunicat FCOG. 
În afară de meciul cu Viitorul 2010 Buzău de pe 15 noiembrie, fetele noastre mai au de disputat încă trei meciuri până la sfârșitul acestui an: două în Campionat, cu CSS Târgoviște (duminică, 23 noiembrie, ora 11:00, pe teren propriu) și cu Armonia Dolhești (duminică, 30 noiembrie, ora 11:00, în deplasare), și unul în Cupa României, cu Fair Play București (miercuri, 3 decembrie, ora 13:00, pe teren propriu).

Jocul de sâmbătă va fi condus de Florin Aurelian Macovei, din Galați-la centru, Răzvan Negoiță din Brăila și Răzvan Bedreagă din Galați, asistenți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal