FOTBAL: Oțelul stă în ultima etapă din tur

4
Chiar dacă duminică, 9 noiembrie, în Liga I feminină sunt programate jocurile din etapa a VII-a, liderul seriei a II-a, Oțelul va sta. Inițial fetele lui Ion Morohai aveau programat joc pe teren propriu cu Sport Club Municipal Bacău, însă echipa băcăuană s-a retras din campionat, numărul echipelor din serie a rămas impar iar în fiecare etapă câte o echipă va sta.  
În ultima etapă din tur este programat ”derby-ul mic” al seriei între cele două adversare al ”oțelarelor” în lupta pentru primul loc Selena Constanța și Navobi Iași. De rezultatul de la Constanța depinde poziția pe care Oțelul va termina turul sezonului regulat. Înaintea jocurilor din etapa a VII-a, Oțelul este lider cu 16 puncte, din șase jocuri, golaveraj 43-1. Gălățencele sunt urmate de Navobi Iași cu 13 puncte dar din cinci jocuri și Selena Constanța nouă puncte din cinci jocuri, cu un eventual succecul de duminică, Oțelul va termina turul pe locul doi. 
Chiar dacă se termină turul în Liga I vor continua jocurile. În acest an sunt programate trei etape din returul sezonului regulat. Oțelul va debuta în retur cu două jocuri consecutive pe teren propriu. Primul se va juca sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 11:00, cu Viitorul Buzău iar al doilea duminică, 23 noiembrie, de la ora 11:00, cu CS Școlar Târgoviște. În Liga I, Oțelul va mai juca un meci în acest an, în etapa a X-a, duminică, 30 noiembrie, la Armonia Dolhești. Tot în acest an Oțelul va juca meciul din Cupă cu Fair Play București, miercuri, 3 decembrie, de la ora 13:30, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal