FOTBAL: Prima victorie ”acasă” pentru Oțelul II

9

Comunicat FC Oțelul: ”Echipa a doua a Clubului nostru a înregistrat, sâmbătă, 1 noiembrie 2014, prima victorie pe teren propriu de la startul turului de Campionat. FC Oțelul 2 Galați, locul 10 în clasamentul Ligii a III-a, Seria a II-a, a învins-o pe ocupanta locului 11, ACS Callatis 2012 Mangalia, cu scorul de 5-0 (2-0 la pauză), într-un meci din etapa a X-a.
Primul gol contabilizat de echipa noastră a fost un autogol înscris în minutul 20 de unul dintre jucătorii formației oaspete. Au urmat reușitele lui Mihai Adăscăliței în minutele 25 și 51, Eduard Dumitru în minutul 46 și George Bârlădeanu în minutul 54.
“A fost un meci spectaculos, cu execuții foarte frumoase ale jucătorilor noștri. A fost, totodată, o descătușare, fiind prima noastră victorie acasă din acest tur de Campionat”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul Oțelului 2, Sorin Haraga.
Tehnicianul a folosit următorul 11: Abraham (Bordeianu, min. 75) – Codreanu A., Gâță, Răgălie, Rusu – Miron, Moglan (Dajbog, min. 57), Adăscăliței, Bârlădeanu (Onea, min. 62) – Constantinescu I. (Stan A., min. 58), Dumitru.
Partida FC Oţelul 2 Galaţi – ACS Callatis 2012 Mangalia, disputată de la ora 14:00 la Baza Sportivă Zoltan David (Stadionul Ancora) din Galaţi, a fost arbitrată de la centru de Robert Ionuţ Stanciu din Ploieşti, asistat de Adrian Bogdan Banu, tot din Ploieşti, şi de Răzvan Negoiţă din Brăila.

În etapa a XI-a a Ligii a III-a, Seria a II-a, FC Oţelul 2 Galaţi va întâlni pe FC Delta Dobrogea Tulcea, ocupanta locului 4 în clasament înaintea meciurilor din acest weekend. Meciul se va disputa sâmbăta viitoare, pe 8 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul Cosma Zait din Tulcea.”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal