FOTBAL: Suporterii FC Oțelul Galați găsesc mai multe informații despre Echipa favorită, într-un nou format!

6
FC OȚELUL GALAȚI și săptămânalul local “ACȚIUNEA” editează, începând de astăzi, un supliment special. Conceput și realizat cu intenția de a vă oferi vouă, fanilor roș-alb-albaștri, posibilitatea de a-i cunoaște mai îndeaproape pe fotbaliștii și antrenorii noștri, dar și de a vă ține la curent cu deciziile celor care conduc destinele acestui Club, suplimentul include știri, story-uri și interviuri cu membrii Organizației noastre.
Suplimentul, în format tabloid, conține patru pagini și se distribuie gratuit odată cu săptămânalul “ACȚIUNEA” la cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oțelul în zilele în care Prima Echipă a Clubului dispută meciuri oficiale pe teren propriu. În săptămânile în care băieții joacă în deplasare, suplimentul conține o pagină și se distribuie odată cu săptămânalul “ACȚIUNEA” în punctele de difuzare a presei și la Magazinul Oficial al Clubului nostru, din incinta Stadionului Oțelul.

Primul număr al suplimentului editat de FC OȚELUL GALAȚI și de săptămânalul “ACȚIUNEA” se distribuie astăzi, 9 noiembrie 2014, în ziua meciului cu AFC Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I. Îl puteți ridica de la casele noastre de bilete până la ora 17:30, ora începerii partidei.
Lectură plăcută!-se arată în comunicatul FC Oțelul Galați.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal