FUTSAL: Victorie pe terenul vicecampionilor pentru United!

5

Neânvinși în jocurile din deplasare fotbaliștii de la United au jucat în ultima etapă din tur la Târgu Mureș cu City us, multipla campioană a României. Chiar dacă a jucat pe terenul vicecampionilor, echipa condusă de David Asandei a reușit să se mențină neânvinsă în meciurile din deplasare din tur învingând la Târgu Mureș 7-4, după ce la pauză scorul a fost 3-2 pentru gazde. 

Scorul a fost deschis de United în secunda 20 prin Tudose, City us a egalat, gălățenii au trecut din nou în avantaj însă până la pauză gazdele au egalat la doi și au trecut în avantaj 3-2. În partea a doua United a egalat după care a trecut în avantaj 4-3. Cei de la Târgu Mureș au revenit pentru ultima oară în acest joc și au egalat la 4, după care au scos portarul pentru a crea superioritate în atac. Gălățenii au trecut cu bine peste atacurile adverse mai mult, au speculat lipsa portarului dintre bturi și au marcat decisiv pentru victorie. De remarcat că ultimul gol al meciului a fost marcat de portarul echipei naționale Petrișor Toniță. Celelalte goluri gălățene au fost marcate de: Ovidiu Tudose și Viorel Cojoc câte două, Cătălin Ivan și Andrei Apostol câte unul. 
După victoria de la Târgu Mureș, United ajunge la 22 de puncte la egalitate cu FK Odorheiu Secuiesc, departajarea se face la golaveraj. În etapa curentă, ultima a turului, FK Odorheiu Secuiesc a pierdut 2-6 la Călărași cu Dunărea, adversara gălățenilor din prima etapă a returului de sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11.00, meciul se va juca la Călărași.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal