FUTSAL: United s-a impus cu emoții în derby

2
După două jocuri consecutive în deplasare, United a jucat sâmbătă, ultimul meci de acasă din acest an. Gălățenii au susțint în ”Polivelntă” derby-ul Moldovei din prima ligă de futsal, contra celor de la CSMS Iași. Jocul a fost câștigat de echipa pregătită de David Asandei 5-3, însă nu fără emoții. 
Prima parte s-a încheiat 3-2 pentru United. Ovidiu Tudose a deschis scorul rapid în minutul doi, la prima acțiune ofensivă asupra porții ieșene. După ce au marcat gălățenii au mai  vut două șanse de desprindere dar Cătălin Ivan și Ovidiu Tudose au ratat. În replică echipa din Iași a fructificat ocaziile avute, în minutul cinci au egalat, iar în minutul nouă au trecut în avantaj 2-1. Gazdele au avut un final de repriză excelent, după un adverat asediu la poarta ieșeană în minutul 18, Cătălin Ivan a egalat cu o executie spectaculoasă după o pasă trimisă de Ivan Jovanovic direct din corner. În finalul reprizei, minutul 20, același Cătălin Ivan a marcat pentru 3-2 și United a intrat în avantaj la pauză. 
În partea a doua tot United a marcat prima. În minutul 14 al reprizei, căpitanul Viorel Cojoc a marcat direct din lovitură liberă, de la aproape 20 de metri (4-2). Imdediat după ce au încasat golul de la Cojoc ieșenii au revenit în joc cu un gol la vinclul porții lui Toniță (4-3). Finalul meciului este trăit la intensitate maximă, ieșenii au trimis din nou în bară cu două minute înainte de final. Apoi, finalul meciului este jucat de ieșeni cu un jucător pe post de portar pentru a crea superioritate în atac, însă acest lucru a fost taxat de Cătălin Ivan în minutul 40 al jocului. 
United: Linia I: Viorel Cojoc, Ivan Jovanovic, Ovidiu Tudose, Constantin Burdujel; 
Linia a II-a: Cătălin Ivan, Andrei Crăciun, Octavian Cireș, Andrei Apostol.  
Portar: Petrișor Toniță. Antrenor principal David Asandei, secund Alexandru Tănăsilă. 
Până la disputarea celorlalte meciuri din etapă, United este lider cu 28 de puncte din 12 jocuri. În ultimul mecim al anului United va juca marți, 9 decembrie, de la ora 17.15, la Odorhei cu cei de la Futsal Klub.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal