FUTSAL: Victorie 7-0 pentru United la Focșani

6

După ce în precedenta rundă din Liga I United a stat din cauza numărului impar de echipe rămase după retragerea celor de la Târgoviște, în etapa a IX-a, gălățenii s-au dezlănțuit la Focșani cu Progresul și au obținut o victorie categorică, 7-0. 
Prima parte s-a încheiat 5-0, iar gălățenii aveau asigurată victoria după primele 20 de minute. Meciul de debutat cu un ”hat-trick” clasic, trei goluri consecutive marcate de Ivan Jovanovic. Prima dată sârbul a marcat în minutul patru. Celelalte două goluri au fost marcate de Jovanovic în minutul 11, distanța dintre reușite fiind de 13 secunde. Până la pauză United a mai punctat de două ori prin Viorel Cojoc și Cătălin Ivan. 
În repriza a doua cu avantaj consistent pe tabelă gălățenii nu au mai forțat, au rulat întregul lot avut la dispoziție și au mai marcat de două ori prin Ovidiu Tudose și Cătălin Ivan, deși au avut mai multe oportunități de a înscrie. Finalul jocului a fost doar o încercare a antrenorului-jucător-căpitan al gazdelor, Elvis Ilaș, să înscrie golul de onoare la meciul de retragere, însă portarul Bogdan Salichi și apărătorii din fața s-a nu au fost de acord. 
Victoria de la Focșani este a VI-a în acest sezon pentru United. În urma succesului de la Focșani, gălățenii și-au consolidat locul patru pe care îl ocupă cu 18 puncte, la cinci puncte distanță de Spicom Sfântu Gheorghe, viitoarea adversară a gălățenilor. Meciul cu Spicom se va juca luni, 10 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Dunărea”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal