HOCHEI: Corona Brașov preia conducerea în LNH, Dunărea aproape de semifinale!

8
Marți s-a disputat o nouă etapă în Liga Națională de Hochei. S-au disputat două jocuri, la Galați, Dunărea a pierdut 1-7 (0-2, 1-2, 0-4), cu campionii de la Corona Wolves Brașov, iar la Cârța, județul Harghita, Progym Gheorgheni a pierdut cu Sport Club Miercurea Ciuc 1-8 (1-2, 0-2, 0-4).

După victoria cu Dunărea, Corona Wolves Brașov a preluat conducerea în LNH cu 21 de puncte din opt jocuri. Pe locul doi, eligibil pentru calificarea directă în semifinale, este Sport Club Miercurea Ciuc cu 20 de puncte din nouă jocuri, iar Steaua București este pe trei cu 19 puncte dar cu un joc mai puțin disputat. Dunărea este pe patru cu șase puncte, din șapte jocuri, Progym ocupă locul cinci cu același număr de puncte din opt jocuri. Ultimul loc este ocupat de Sportul Studențesc fără puncte din opt jocuri.

Din sezonul regulat al LNH mai sunt de disputat șase jocuri în trei dintre ele fiind implicată Dunărea. Cele mai importante meciuri, în care se joacă locul doi, calificarea directă în semifinalele LNH vor fi Dunărea-Steaua, joi, 20 noiembrie, la Galați, Steaua-Progym, sâmbătă, 29 noiembrie și Sport Club Miercurea Ciuc-Corona Brașov, sâmbătă, 29 noiembrie. Dacă Steaua va câștiga cele două jocuri rămase de disputat, echipa bucureșteană se va califica direct în semifinale, iar Sport Club Miercurea Ciuc va juca direct în play-out cu ultima clasată din barajul pemntru semifinale. În acest caz, în barajul pentru semifinale vor juca trei echipe, Dunărea, Progym și Sportul, pentru două locuri, iar gălățenii au mari șanse să ocupe unul din cele două locuri care asigură prezența în semifinale. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal