HOCHEI: Corona și Steaua la un pas de semifinale, Dunărea aproape de play-off!

22
Patru dintre echipele amgrenate în Liga Națională de Hochei au susținut joi noi meciuri în actuala ediție de campionat. În primul meci al zilei, la Galați, Dunărea a jucat cu Steaua Rangers. Bucureștenii au câștigat jocul cu 11-4 ( 3-0, 5-2, 3-2) și au făcut încă un pas pentru calificarea directă în semifinalele LNH, play-off.   
La Brașov, campiona Corona Wolves, a câștigat al doilea meci al zilei din LNH, 5-3 (4-0, 0-3, 1-0) cu Progym Gheorgheni. Cu cele trei puncte câștigate de ”lupi” cu ”urșii harghiteni”, campionii și-au asigurat matematic locul în semifinalele LNH. 
După ce echipele au disputat nouă din cele zece jocuri din sezonul regulat al LNH, situația la vârf în clasament, primele două locuri, pare să fie lămurită. Corona Brașov conduce cu 24 de puncte, iar campionii sunt calificați matematic în semifinale. Pe locul doi, eligibil pentru califcarea directă în semifinale, este Steaua cu 22 de puncte, la două lungimi distanță de Sport Club Miercurea Ciuc, 20 de puncte, echipa de pe locul trei. Dunărea este pe locul patru cu șase puncte din opt jocuri. Gălățenii au asigurat locul patru la finele sezonului regulat. Clasamentul sezonului regulat este închis de Progym Gheorgheni cu șase puncte și Sportul Studențesc fără puncte. 
Din lupta pentru al doilea loc în semifinale mai sunt de disputat două jocuri. Deja calificată matematic în play-off, Corona Brașov va juca miercuri, 26 noiembrie, la Miercurea Ciuc cu Sport Club, iar Steaua va întâlni Progym Gheorgheni, sâmbătă, 29 septembrie, la Cârța. Cu o victorie a ”militarilor” cu Progym, SC Miercurea Ciuc va fi eliminată din cursa pentru semifinale și va juca în play-out, în timp ce în semifinale se vor califica direct Corona Brașov și Steaua. Astfel în barajul pentru semifinale vor juca trei echipe, Dunărea, Progym Gheorgheni și Sportul, pentru două locuri. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal