HOCHEI: Dunărea întâlnește campioana și vicecampioana în decurs de patru zile

5
După ce până acum jucau un meci la zece zile, hocheiștii de la Dunărea vor susține în decurs de patru zile două meciuri importante pe teren propriu, cu vicecampioana și campioana ultimei ediții a LNH. Prima dată sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 18:00, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu va juca cu Sport Club Miercurea Ciuc, vicecampioana ultimei ediții a LNH. Apoi, marți, 11 noiembrie, de la ora 18:00, pe gheața Patinoarului „Dunărea” va juca campioana Corona Wolves Brașov.  
Înaintea jocului de sâmbătă, cu Sport Club, cele două echipe sunt vecine de clasament. Dunărea este pe locul patru cu șase puncte din cinci jocuri, două victorii, trei înfrângeri, 27 de goluri marcate-30 încasate. Sport Club Miercurea Ciuc ocupă locul trei cu 14 puncte din șapte jocuri.  
Dunărea și Sport Club s-au întâlnit în acest sezon de două ori. Prima confruntare a fost la Galați în chiar primul medci al sezonului în „Cupa României” iar harghitenii s-au impus 7-2. Al doilea meci a fost în turul sezonului regulat al LNH, iar harghitenii s-au impus 6-2, deși la finalul primelor două reprize scorul era egal 2-2. Dacă Dunărea abordează meciul de sâmbătă după o victorie spectaculoasă 8-7, la Cârța cu Progym Gheorgheni, Sport Club va juca cu Dunărea după victorie 2-1 în prelungiri cu Steaua, dar și cu riscul de a pierde unul din primele două locuri care asigură prezența în semifinalele LNH.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal