HOCHEI: Grupă infernală pentru Dunărea în Cupă

7
Fedrația Română de Hochei a stabilit componența grupelor din Cupa României, ediția 2014-2015. La competiția ce se va disputa la Gheorgheni, sau Brașov, Dunărea a fost repartizată în grupa A alături de campioana Corona Wolves Brașov și Steaua București. 
Echipa coordonată de cuplul Trandafir-Gheorghiu va juca primul meci miercuri, 17 decembrie, cu campioana, finalista Ligii Mol și a precedentei ediții a Cupei, cât și liderul LNH, Corona Wolves Brașov. A doua zi joi, 18 decembrie, Dunărea va juca cu viceliderul LNH, Steaua București. În ultimul meci al grupei se vor întâlni vineri, 19 februarie, Corona Brașov și Steaua București. 
În grupa B a Cupei vor juca Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. La finalul meciurilor din grupă echipele clasate pe primul loc vor juca direct în finală, iar cele de pe locul doi vor juca în finala mică. 
La precedenta ediția a Cupei, desfășurată la Galați, Dunărea a jucat în grupă cu Sport Club Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni. Gălățenii au terminat grupa pe locul doi după ce au câștigat 16-0 cu Progym Gheorgheni și au pierdut 2-7 cu Sport Club Miercurea Ciuc. Spre deosebire de competiția ce se va disputa în decembrie la Gheorgheni, sau la Brașov, dacă lucrările de modernizare a patinaorului din Gheorgheni nu vor fi gata, la competiția de la Galați nu s-a jucat finală mică, pentru locurile 3-4.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal