HOCHEI: Înfrângere la scor de tenis pentru Dunărea în jocul cu vicecampionii

7
Pentru că tot se apropie meciul de tenis din Fed Cup dintre România și Spania partidă ce va fi găzduită de Patinoarul „Dunărea”, hocheiștii de la Dunărea au pierdut la scor de tenis 2-6, jocul cu vicecampionii de la Sport Club Miercurea Ciuc. Jocul cu Sport Club a început după ce s-a ținut un moment de reculegere în memoria legendei hocheiului românesc, Toni Marcu. 
Prima parte s-a încheiat 2-0 pentru Sport Club. Harghitenii și-au făcut meciul ușor și au deschis scorul rapid în minutul șase, iar peste trei minute au dublat avantajul. Dunărea a oferit o replică palidă în ofenisvă, nu a reușit să pună în pericol poarta lui Ruczuj, nici măcar în situație de superioritate numerică când portarul gălățean Onodi Otto a avut două intervenții salvatoare. Dunărenii au dezvoltat o acțiune ofensivă mai periculoasă în finalul reprizei dar a fost întreruptă de sirena patinoarului. 
Repriza a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate, iar Sport Club s-a impus cu 4-0, reușite prin intermediul cărora și-au asigurat și victoria. La fel ca în prima parte oaspeții au marcat rapid în minutul trei, după care scorul a luat proporții iar gălățenii s-au trezit cu un deficit de șase goluri pe tabelă, 0-6!. În partea secundă Dunărea a dat câteva semne de revenire în ofensivă, dar Adrian Irimia sau Josef Adorjoan nu au găsit calea golului. La fel ca în prima repriză în final Dunărea a benficiat de două minute de superioritate numerică, de data asta fructificate pe final. Gălățenii au reușit să fixeze adversarii în propria treime, Adorjan aflat în preajma liniei albastre a tras la poartă, portarul Rucjuz a respins în față, iar Adrian Irimia atent, a intreceptat pucul și a marcat pentru 1-6. 
Ultima parte s-a încheiat 1-0 pentru gălățeni. Singurul gol a fost marcat cu patru minute înainte de final după o faza similară cu cea de la primul gol. Adam Rasner a trimis la poartă iar Cătălin Geru a fost cel care a introdus pucul în plasa porții harghitene. Ar mai fi de remarcat golul turcesc marcat de Ladislav Rytnauer, după ce a primti o pasă de la Szablocs Szocs, cehul Rytnauer a trimis la poartă însă în plasa laterală. În finalul meciului nervii s-au încins, portarul harghitean Gelert Rucjuz a sărit la bătaie la Adam Rasner, în urma conflictului ambii jucători sunt eliminați, cum Sport Club era deja în inferioritate, Dunărea a jucat 1.43 minute în dublă superioritate numerică însă fără rezultat. 
Dunărea: Otto Onodi, Radu Viorel-portari; 
Linia I: Adam Rasner, Botond Flinta, Ladislav Rytnauer, Szabolcs Szocs, Adrian Palak; 
Linia a II-a: Josef Adorjan, Attila Goga, Adrian Irimia, Cătălin Geru, Attila Balint; 
Linia a III-a: Istvan Sperncz, Felician Secuianu, Mircea Necula, Anton Cristian Popa, Levente Lorincz;
Linia a IV-a: Csata Levente Szekely, Alex Munteanu, Gabriel Spiridon, Bogdan Neagoș, Valentin Vlase. 
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal