HOCHEI: Lider surpriză în LNH

9
Sâmbătă a fost zi plină în Liga Națională de Hochei. Toate cele șase echipe angrenate în competiție s-au aflat pe gheață unde au susținut  noi meciuri. Dacă la Galați, Dunărea a pierdut 2-6 (0-2, 1-4, 1-0) jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc, la Cârța, Steaua București a făcut un nou meci mare și a învins campionii, Corona Brașov cu 7-5 (2-0, 4-4, 1-1). Echipa bucureșteană nu este la prima victorie de acest gen, în turul sezonului regulat Steaua a învins, tot la Cârța, cealaltă echipă românească din Liga Mol, vicecampionii de la Sport Club Miercurea Ciuc cu 6-5 (1-3, 1-1, 4-1). Tot în etapa de sâmbătă din LNH, într-un alt meci disputat la Cârța, Harghita, Progym Gheorgheni a învins Sportul Studențesc 15-2 (2-1, 5-0, 8-1). 
După disputarea meciurilor de sâmbătă Steaua este noul lider în Liga Națională de Hochei cu 19 puncte din opt jocuri. Locul secund este ocupat de Corona Brașov cu 18 puncte din șapte jocuri, pe trei sunt cei de la Sport Club Miercurea Ciuc cu 17 puncte din opt jocuri, Dunărea este pe patru cu șase puncte din șase jocuri, Progym Gheorgheni ocupă locul cinci cu șase puncte din șapte jocuri, iar clasamentul este încheiat de Sportul fără puncte după opt jocuri. 
Din LNH mai sunt de disputat câteva jocuri, Dunărea mai are de jucat cu Corona Brașov, marți, 11 noiembrie, de la ora 18.00, cu Corona Brașov, Steaua, joi, 20 noiembrie, de la ora 17.30 și cu Sportul Studențesc sâmbătă și duminică, 29-30 noiembrie, 17.30, toate pe teren propriu. Steaua mai are de jucat, pe lângă Dunărea, cu Progym Gheorgheni, Sport Club Miercurea Ciuc va mai juca cu Corona Brașov și Progym Gheorgheni. În aceste ultime jocuri se disputa calificarea directă în semifinale. Dacă Steaua va menține parcursul de până acum și va ocupa unul din primele două locuri va juca direct în semifinalele LNH, iar Sport Club Miercurea Ciuc, virtual locul trei, va juca în play-out cu ultima clasată din LNH, Sportul Studențesc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal