HOCHEI: Obișnuita victorie cu Sportul

8
La prima confruntare stagională cu cei de la Sportul Studențesc, hocheiștii de la Dunăarea și-au refăcut golaverajul afectat după ultimele jocuri. În primul meci, din cele două care închid sezonul regulat al Ligii Naționale de Hochei, Dunărea s-a impus la scor  24-1, în fața celor de la Sportul studențesc. 
Prima repriză s-a încheiat 5-0. Scorul a fost deschis în minutul patru de Anton Cristian Popa. Apoi până la pauză au mai marcat Attila Balnit, Paul Burada, și Ladisalv Rytnauer ”o dublă”. Pe lângă cele cinci goluri Dunărea a avut mai multe oportunități de a marca, cea mai mare bara lui Mircea Necula.     
Repriza a doua s-a încheiat 9-0. Din partea secundă, pe lângă cele nouă reușite ale galațenilor ar fi de remarcat golul de onoare al oaspeților înscris la scorul 8-0 pentru Dunărea. Pentru Dunărea cele nouă goluri au fost marcate de: Szabolcs Szocs două, Adrian Irimia patru, Adrian Palak trei. La scorul 11-1 Dunărea a schimbat portarul, Radu Viorel a fost schimbat cu Lucian Hangan.  
Deși aveau victoria asigurată gălățenii au continuat în forță și repriza a treia și au câștigat treimea cu 10-0. Repriza a debutat cu un gol marcat de Adrian Palak. Apoi cei de la Sportul au beneficiat de un șut de penalitate dar Lucian Hangan a apărat. Până la finalul jocului de la Dunărea au mai marcat: Ladisalv Rytnauer, Levente Lorincz (două), Mircea Necula (două), Anton Cristian Popa (două) și Attila Balint.
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari
Linia I: Attila Goga, Botond Flinta, Attila Balint, Szabolcs Szocs, Levente Lorincz; 
Linia a II-a: Adam Rasner, Josef Adorjan, Paul Burada, Adrian Irimia, Ladisalv Rytnauer; 
Linia a III-a: Alex Munteanu, Mircea Necula, Adrian Palak, Cătălin Geru, Anton Cristian Popa;
Linia a IV-a: Bogdan Neagoș, Csata Levente Szekely.    
Duminică, de la ora 11.30, cele două echipe vor juca al doilea meci al ”dublei”, acesta fiind ultimul joc din sezonul regulat.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal