HOCHEI: Palak și Rytnauer, pe podiumul clasamentului marcatoriloir din LNH

9

”Dubla” Dunărea-Sportul disputată în weekend la Patinoarul „Dunărea” a încheiat sezonul regulat din Liga Națională de Hochei. În clasamentul marcatorilor din LNH, Dunărea este bine reprezentată la vârful ierarhiei. Cel mai bine clasat dintre gălățeni este atacantul Adrian Palak. În clasamentul general al marcatorilor slovacul este pe locul trei cu 22 de puncte în zece jocuri, 13 goluri marcate și 9 pase de gol. La doar un punct în spatele lui Palak este cehul Ladislav ”Lada” Rytnaver. ”Lada” a acumulat în cele zece jocuri disputate 21 de puncte, 8 goluri, 13 pase, iar în clasamentul general al marcatorilor din LNH este pe locul patru. 

Primul jucător dintre ”autohtoni” din clasamentul marcatorilor este Adrian Irimia, în zece jocuri acesta a acumulat 15 puncte, 7 goluri și 8 pase de gol. Harghitenii Szabolcs Szocs și Attila Balint, urmează în clasamentul marcatorilor cu câte 13 (6+7) respectiv 12 (6+6) puncte. Tot 12 puncte, 5 goluri și 7 pase decisive a acumulat și căpitanul Cătălin Geru. Cu nouă puncte (5+4), acumulate în doar două jocuri, cehul Michal Jeslinek figurează în ierarhia marcatorilor. 
Ceilalți jucători de la Dunărea care au punctat în sezonul regulat sunt: Attila Goga 8 pase decisive, Anton Cristian Popa 6 goluri, Adam Rasner 6 puncte (1+5), Levente Lorincz 5 puncte (3+2), Mircea Necula 5 puncte (2+3), Paul Burada 5 puncte (1+4), Botond Flinta 3 puncte (1+2), Josef Adorjan 3 pase decisive, Mihai Horghidan 2 goluri, Bogdan Neagoș 2 puncte (1+1), Oliver Setzinger 2 pase într-un singur joc, Alex Munteanu și Csata Levente Szekely câte un punct, o pasă decisivă.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal