HOCHEI: Spiridon și Popa în lotul lărgit pentru CM U 20

8
Între 7 și 13 decembrie, la Talin, Estonia, echipa națională sub 20 de ani a României va participa la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A. În lotul lărgit al echipei conduse de Marius Trandafir și Antal Karoly se regăsesc și doi jucători de la echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Dunîărea Galați, Anton Cristian Popa și Gabriel Spriridon. 
Anton Cristian Popa, atacant, 19 ani. Produs al Centrului de Copii și Juniori al clubului Dunărea, Popa a semnat în această vară un nou angajament cu Dunărea, deși a fost ofertat de alte echipe din LNH. Anton Cristian Popa va juca (dacă va fi păstrat în lot) pentru a patra oară la un Campionat Mondial de juniori, după ce în trecut a mai participat la două ediții de Campionate Mondiale sub 18 ani și la una sub 20 de ani, chiar sezonul trecut. 
Gabriel Sprirdon, atacant, 19 ani. La fel ca Anton Popa, Gabriel Spiridon este un produs al clubului Dunărea, iar în vară și-a prelungit angajamentul cu Dunărea, chiar dacă a fost dorit și le de alte echipe din LNH. Pentru Gabriel Spiridon va fi al treilea Campionat Mondial la care va participa după ce a mai jucat pentru România U 18 la două ediții ale campionatelor Mondiale U 18. 
La Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, România va juca în grupă alături de Marea Britanie, Lituania, Olanda, Corea de Sud și țara gazdă Estonia. Sezonul trecut, echipa națională sub 20 de ani a României, pregătită de Marius Trandafir din postura de antrenor principal, a fost singura, din cele trei, care nu a retrogradat într-o divizie inferioară. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal