Mihaela își așteaptă încă șansa la tratament

31
Mihaela Curcă, fetița de numai 4 ani din Isaccea, Tulcea, care suferă de cancer la rinichi, își așteaptă încă șansa la tratament. “Fiica noastră se află în continuare sub supraveghere medicală la Spitalul «Marie Curie» din București. Se simte un pic mai bine, dar trebuie să ajungă la clinica din Italia pentru a urma tratamentul care o va vindeca. Așteptăm ca cei de la clinică să ne comunice costul exact al tratamentului, care este oricum peste puterile noastre”, spune tatăl Mihaelei, Adrian Curcă.
În general, costul unui tratament la o clinică oncologică din străinătate variază între câteva zeci de mii de euro și câteva sute de mii de euro, în funcție de gravitatea bolii și de tehnicile de tratament aplicate. Pentru că nu dispune de asemenea resurse, familia Curcă a deschis un cont în care oamenii care vor și pot să dea o mână de ajutor să o facă. Așadar, puteți face donații în lei sau euro în contul RO42BRDE370SV24836543700, deschis pe numele Curcă Mihaela la BRD, Agenția Delta Tulcea. Codul SWIFT este BRDEROBU. Cei care doresc să intre în contact direct cu familia Mihaelei o pot face apelându-i pe părinții micuței: mama, Marinela Curcă, la numărul de telefon 0751.339.264 sau tatăl, Adrian Curcă – la 0757.111.396.

Gest înduioșător 

Părinții Mihaelei nu vor decât să-și vadă fetița pe deplin vindecată și din nou cu zâmbetul pe buze. Până atunci însă ei continuă lupta. Încercarea, pe care încă nu au depășit-o, i-a făcut să vadă câtă suferință este în secțiile de oncologie ale spitalelor de copii din România. Puternic sensibilizați de propria dramă și de cea a familiilor aflate în situații similare, Marinela și Adrian Curcă și-au luat un angajament înduioșător: vor dona toți banii care le vor rămâne în cont după tratamentul Mihaelei către un alt copil care are nevoie de sprijin. 
“Tratamentul în Italia nu va fi ieftin și e clar că vor fi și costuri adiționale deloc de neglijat: traduceri și legalizări de documente medicale, deplasări cu avionul șamd. Le mulțumim anticipat tuturor oamenilor cu inimă de aur care fac donații în contul deschis pe numele Mihaelei. Lor le promitem un lucru: toți banii care ne vor rămâne după tratamentul Mihaelei îi vom dona către un alt copil bolnav de cancer. Nu vrem un leu, vrem doar să ne vedem fetița vindecată”, mărturisește tatăl Mihaelei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal