TENIS: Marius Stan: ”Vine Simona Halep și e formidabil pentru Galați”

8
Reprezentanți ai Federației Române de Tenis și ai Primăriei Municipiului Galați, au susținut astăzi o conferință de presă la Galați, în care au prezentat detalii suplimentare despre meciul din Fed Cup de la Galați din februarie 2015. Iată cele mai importante declarații: 
George Cosac, președintele FR Tenis: „Am ales Galațiul pentru că este surescitat în ceea ce privește tenisul. Dacă timp de șapte ani n-au avut nicio competiție națională, Florin Șipoș, alături de autoritățile locale, au avut o serie de turnee reușite. Primăria are o conducere care se implică în sport. Am convingerea că Galațiul merită o astfel de competiție. Va fi cel mai important eveniment sportiv al anului viitor”. 
Marius Stan, primarul municipiului Galați: „Pentru Galați e un lucru formidabil. Vine Simona Halep, care a avut un an fantastic și sunt convins că patinoarul va fi arhiplin. Vă asigur că vom atinge toate cerințele. Un eveniment de asemenea amploare merită toate sacrificiile. Nu e scump. În Galați să fie un astfel de eveniment e extraordinar. La început nu prea am crezut că se poate. La fel ca toți românii am o simpatie extraordinară pentru Simona Halep”. 

Florin Șipoș, principalul promotor al evenimentului: „Cu asemenea oameni a fost ușor să aducem evenimentul la Galați. Este o mare onoare pentru orașul nostru, sper să avem și altele. Sper ca pentru tenisul gălățean să se simtă. Să vedem pline toate bazele de teins din Galați cu copii”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal