FOTBAL: Avântul Valea Mărului, lider detașat în Liga a IV-a la finalul turului

8
Quantum Club-Avântul Matca. Foto: Marian Istrate 

În Liga a IV-a au fost programate la finele săptămânii trecute jocurile din etapa a XIII-a, ultima din tur. capul de afiș al etapei a fost derby-ul campionatului dintre primele două clasate Unirea Braniștea și liderul Avântul Valea Mărului. Disputat la Braniștea, jocul a fost câștigat de campioana de toamnă-iarnă Avântul Valea Mărului cu 4-0, după ce lauză liderul avea 1-0. Din etapa a XIII-a s-au mai disputat jocurile: Quantum Club Galați-Avântul Matca 8-2 (foto Marian Istrate), Juventus Toflea-Avântul Vânători 3-1 și Gloria Ivești-Fulgerul Smulți 3-3. Rezultatul jocului Muncitorul Gidigeni-Victoria Independența a fost omologat 3-0 de Comisa de Disciplină iar jocurile Avântul Drăgănești-Viitorul Costache Negri și Bujorii Târgu Bujor Petrolul Schela au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice. 
La finalul turului Avântul Valea Mărului s-a desprins în fruntea clasamentului la șapte puncte distanță. Liderul a acumulat 34 de puncte în 13 jocuri iar princiala urmăritoare Unirea Braniștea are 27 de puncte din 13 jocuri. Podiumul Ligii a IV-a la finalul turului este completat de Fulgerul Smulți și Avântul Vânători cu câte 26 de puncte.   
În prima etapă din retur se vor disputa jocurile: Avântul Matca-Petrolul Schela, Bujorii Târgu Bujor-Fulgerul Smulți, Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Valea Mărului, Unirea Braniștea-Avântul Vânători și Juventus Toflea-Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal