FOTBAL: Cristi Munteanu: „Mai avem nevoie de 4-5 jucători de valoare”

4

La Lider Sportiv, Pro FM-Lider FM, team-mananagerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a anunțat că echipa pe care o conduce mai are nevoie de 4-5 jucători care să poată evolua direct ca titulari.

„Mai avem nevoie de 4-5 jucători de valoare, titulari, care să ne ajute să câștigăm meciuri. Sutem în căutări, nu vrem să ne grăbim. Avem un plan de transferuri trebuie să fim atenți pentru că nu mai avem un retur la dispoziție. Vom fi foaret atenți, vom gândi de zece ori înainte să luăm o decizie.  Vom încerca să rezolvăm transferurile din timp, pentru a prinde şi cantonamentele cu echipa. Avem nevoie şi de o pregătire foarte bună în iarnă. E posibil să vină şi unul sau doi jucători după ce începem pregătirile, dar dacă va fi aşa, fiţi siguri că în acest caz ar avea o valoare mult peste ceea ce avem acum”. 

În aceeași intervenție, team-manager-ul a vorbit și despre Oțelul Isaccea, echipă recent înființată care participă în acest zile la Memorialul „Vasile Munteanu”, turneu organizat de team-managerul Cristi Munteanu: 

„Memorialul „Vasile Munteanu” este organizat în memoria tătălui meu Vasile Munteanu, fost fotbalist la Progresul Isaccea în fosta Divizie C. Este un turneu aflat la a patra ediție. La competiție participă și Oțelul Isaccea, echipă din care fac parte Danuiel Florea, Florin Cernat, Tibor Selymeș sau Ovidiu Burcă. Am jucat un meci la Memorial, cu Poliția Isaccea încheiat la egalitate 1-1, pentru Oțelul Isaccea a marcat Tibor Selymeș”.    

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal