FOTBAL: FC Oțelul Galați a pus în vânzare bilete la meciul de duminică

11

Vino la meci și poți câștiga un cantonament cu Echipa!

FC Oțelul Galați a pus în vânzare biletele la meciul cu ASA Tg. Mureș, din etapa a XVII-a a Ligii I și ultima a turului Campionatului 2014-2015, care se va disputa duminică, 7 decembrie 2014, de a ora 15:30, pe Stadionul Oțelul.

Biletele pot fi cumpărate vineri, 5 decembrie, și sâmbătă, 6 decembrie, între orele 10:00 și 16:00, de la Casa Nr. 1 (Liceul Auto), iar duminică, 7 decembrie, de la ora 10:00 până la ora începerii partidei, de la toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oțelul.

Primii 50 de suporteri care se prezintă la casele noastre de bilete primesc o invitație gratuită la meci, în Tribuna a II-a! Iar asta nu e tot! Suporterii prezenți la meciul de duminică vor avea șansa să câștige premii de colecție: UN FULAR FC Oțelul Galați, O MINGE semnată de toată Echipa și UN TRICOU ANIVERSAR, cu numărul 50 și cu autografele jucătorilor legitimați la Oțelul Galați astăzi, la 50 de ani de la înființarea Clubului! Marele Premiu pe care îl vom acorda va fi UN CANTONAMENT CU ECHIPA!
Toate premiile vor fi acordate prin tragere la sorți. Extragerea va avea loc în pauza meciului FC Oțelul Galați – ASA Tg. Mureș, pe gazon. Pentru a participa la tombolă, trebuie să completați talonul de concurs pe care îl veți primi de la casele de bilete în momentul achiziționării biletelor și să îl depuneți în urnele care se vor găsi, duminică, la fiecare poartă de acces în Stadionul Oțelul. Dacă sunteți abonat, veți putea solicita talonul de concurs tot de la casele de bilete, prezentând abonamentul. Talonul trebuie să conțină numele dumneavoastră, numărul de telefon și seria biletului sau a abonamentului.

Vă reamintim prețurile biletelor la meciul FC Oțelul Galați – ASA Tg. Mureș:
• Tribuna VIP (loje) = 70 lei
• Tribuna VIP (fotolii) = 50 lei
• Tribuna Zero = 20 lei
• Tribuna I = 15 lei
• Tribuna a II-a = 10 lei
• Femeile = 5 lei, indiferent de sector, cu excepția Tribunei VIP și Tribunei Zero.
• Copiii în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de un adult, precum și Galeria Oțelului (căreia îi este rezervat Sectorul B al Peluzei Nord) beneficiază de intrare gratuită.

La meciul de duminică se redeschide Peluza Sud

Clubul nostru are încă o veste bună pentru suporterii roș-alb-albaștri: meciul de duminică va marca redeschiderea Peluzei Sud, după aproape un an în care a fost închisă pentru reparații. Problemele depistate în acel sector au fost complet remediate. Asigurăm suporterii că vor putea urmări meciurile Echipei noastre, din Peluza Sud, în condiții de siguranță.
Totuși, la meciul FC Oțelul Galați – ASA Tg. Mureș, suporterii nu vor putea achiziționa bilete la Peluza Nord, Sectoarele A și C, și la Peluza Sud, Sectoarele A și B, întrucât locurile aferente acestor zone au fost rezervate de companii gălățene și organizații sindicale partenere ale Clubului, pentru salariații și membrii lor de sindicat.
Așteptăm gălățenii în număr cât mai mare la un meci care ne poate face tuturor, membri ai Clubului Oțelul Galați sau suporteri, o vacanță de iarnă liniștită și plină de speranțe pentru retur! FORȚA OȚELUL!-se arată în comunicatul FC Oțelul.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal