FOTBAL: Karol Karlik: „În retur, fiecare meci va fi important”

12
În cadrul unui interviu acordat săptămânalului ”Acțiunea”-suplimentul FC Oțelul Galați, mijlocașul defensiv slovac de la Oțelul, Karol Karlik, a vorbit despre: începuturile sale în fotbal, clubul Oțelul, returul din Liga I sau hobby-urile sale.
Despre clubul Oțelul, Karlik a spus: „Oțelul este un club bun, un club care, în urmă cu trei ani, câștiga Campionatul și juca în Liga Campionilor. Echipa are jucători buni și, ca să dau doar câteva exemple, îi amintesc pe Florin Cernat, Cristian Cristea și Constantin Mișelăricu. Sunt norocos că joc la Oțelul. Pe lângă asta, îmi place Galațiul, e un oraș frumos.” 

Legat de nivelul fotbalului din România, Karlik a declarat: „Este un campionat foarte bun, cu un fotbal foarte rapid și agresiv. În comparație cu fotbalul din Slovacia, cel din România e superior și se bucură de un interes crescut din partea populației, are mai mulți fani.”

Returul care va începe în primăvara anului viitor a fost caracterizat de Karlik astfel: „În iarnă vom avea mult de treabă. Ne așteaptă antrenamente intensive, pregătire tactică, mult efort, pentru că Echipa trebuie să rămână în Liga I! Nu m-am ferit niciodată de muncă, așa că îmi place programul pentru perioada următoare. Antrenorul a spus că trebuie să vină încă patru-cinci jucători noi, ceea ce e bine. În retur, fiecare meci va fi important”.

Interviul intergal cu slovacul Karol Karlik, poate fi citit în săptămânalul FC Oțelul Galați al saptămânalului ”Acțiunea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal