FUTSAL: Prima înfrângere din deplasare pentru United

9

La ultima apariție oficială în acest an, United a pierdut primul meci din acest sezon din deplasare, pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Chiar dacă la final tabela indica 6-2, pe teren diferența dintre cele două echipe a fost mult maui mică. 
Prim parte s-a încheiat la egalitate 1-1. Gazdele, FK Odorheiu Secuiersc au deschis scorul în minutul 5, după ce au ratat alte câteva șanse de a marca. Replica gălățenilor nu a întârziat să apară, United a ratat numeroase șanse de egalare prin Cătălin Ivan, Andrei Apostol sau Ivan Jovanovic. În ultimul minut al primei părți, FK Odorheiu Secuiesc a beneficiat de un penalty, lovitură de la zece metri, însă trimisă în bară. La reluuare, gălățenii au egalat prin Viorel Cojoc, după o pasă primită din margninea terenului de la Ovidiu Tudose. 
Repriza a doua a fost începută mai bine de United iar în minutul 23, servantul de la primul gol, Ovidiu Tudose a marcat și United a trecut în avantaj. După marcarea golului Andrei Crăciun și Cătălin Ivan au ratat șanse bune de a marca. În schimb FK Odorheiu a profitat de rătările gălățernilor, au prins de picior greșit defensiva gălățeană iar în cinci minute au revenit și s-au desprins până la 4-2! Și la acest scor gălățenii au continuat să lupte în ofensivă, au ratat câteva șanse bune de a marca, cea mai mare prin Cătălin Ivan care a trimis în bară. Cu cinci minute înainte de final David Asandei îl scoate pe Toniță din poartă iar Viorel Cojoc preia și sarcini de portar. După câteva momente de fixare a adversarului în propria jumătate, Viorel Cojoc a trimis în bară. În final oaspeții au mai marcat de două  ori, de fiecare dată din poartă a lipsit Petrișor Toniță.    
La finalul meciurilor din 2014, Liga I, United este pe locul patru cu 28 de puncte, nouă victorii, o remiză, trei înfrângeri, 59-36. În primul meci din anul viitor United va juca pe teren propriu 25 ianuarie, cu cei de la CFF Cluj-Napoca.     

United: Petrișor Toniță-Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Ivan Jovanovic, Constantin Burdujel; Andrei Crăciun, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Octavian Cireș. Antrenor: David Asandei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal