HOCHEI: Dunărea, aproape de o semifinală cu Corona Brașov

5
De vineri până duminică, la Cârța, județul Harghita, s-a disputat primul turneu, din cele nouă, din faza a doua a Ligii Naționale de Hochei. Rezultatele înregistrate de Dunărea au fost identice cu cele din sezonul regulat, victorii cu Sportul și Progym, înfrângere cu Steaua. 
Vineri, în debutul turneului gălățenii au trecut din nou la scor din nou de cei de la Sportul. După 24-1 de la Galați, scorul campionatului, la Cârșa, Dunărea a învins cu 21-1. În al doilea meci al turneului gălățenii au întâlnit medaliata cu bornz de sezonul trecut Progym Gheorgheni. A fost a patra întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon și a patra victorie a gălățenilor, la Cârța 5-1. Turneul a fost încheiat de gălățeni cu o înfrângere 3-6 cu liderul sezonului regulat și al fazei secunde Steaua București. 
După disputarea meciurilor din primul turneu din faza secundă a Ligii Naționale de Hochei, încep să se prefigureze cele două semifinale. Pe primul loc în clasament sunt cei de la Steaua București cu 34 de puncte, 9 obținute în cele trei victorii din turnee și 25 din sezonul regulat. Dunărea este pe locul doi cu 18 puncte, 6 obținute la Cârța și 12 în sezonul regulat, Progym este pe trei cu 9 puncte, iar clasamentul este încheiat de Sportul Studențesc fără puncte. După actuala configurație a clasamentului în play-off, semifinale, Dunărea va juca cu campionii de la Corona Brașov, echipă ce a preluat poziția trei după sezonul regulat, iar Steaua, locul 1 cu Progym , locul 3 după turnee. 
La finele actualei săptămâni, de vineri până dumincă, se va disputa turneul doi, ultimul din acest an. Ordinea de disputare a meciurilor pentru Dunărea va fi aceeași vineri cu Sportul, sâmbătă cu Progym și duminică cu Steaua.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal