HOCHEI: Dunărea debutează vineri în faza a doua din LNH

4
Federația Română de Hochei a publicat programul celor nouă turnee din faza secundă a Ligii Naționale de Hochei.  La cele nouă ”rotații” vor partcipa patru echipe: Dunărea, Steaua Rangers București, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. 
Chiar dacă Dunărea este virtual calificată în semifinale, asta după ce Steaua a câștigat sezonul regulat iar Sport Club Miercurea Ciuc a fost trimisă în play-out, în faza a doua miza jocurilor va fi evitarea locului doi. În cazul în care vor termina cele nouă turnee pe locul doi, gălățenii vor juca în semifinală cu campionii de la Corona Brașov. În semifinale sistemul de de desfășurare al meciurilor va fi 1-4 și 2-3. Corona Brașov este calificată direct de pe locul trei, prima clasată după turnee va ocupa locul unu în play-off, a doua clasată va aborda play-off-ul de pe locul doi, iar echipa de pe locul trei va intra în play-off de pe poziția a patra.  
Turneele vor debuta în finalul acestei săptămâni. Primul se va disputa între 5 și 7 decembrie, la Cârța. Ordinea disputării meciurilor pentru Dunărea în toate cele nouă turnee este: Dunărea-Sportul, Dunărea-Progym și Dunărea-Steaua. Turneul doi este programat să se dispute la Galați între 12 și 14 decembrie, turneul trei se va disputa între 9 și 11 ianuarie 2015 la Gheorgheni. Al patrulea turneu este programat între 16 și 18 ianuarie, la Galați, însă în acea perioadă arena gălățeană va fi în plin proces de transformare în arenă de tenis. Truneul cinci  se va disputa între 23 și 25 ianuarie 2015 la Cârța, turneul șase se va desfășura între 6 și 8 februarie 2015 la Gheorgheni, turneul șapte între 13 și 15 februarie 2015 la Cârța, turneul opt între 20 și 22 februarie 2015 la Gheorgheni, iar turneul nouă, ultimul, între 27 februarie și 1 martie 2015 la Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal