HOCHEI: Dunărea a trecut din nou de Progym Gheorgheni

8

După victoria 21-1 cu Sportul, din prima zi a turneului de la Cârța, sâmbătă, în al doilea joc al reuniunii din localitatea harghiteană Dunărea a întâlnit Progym Gheorgheni, echipă pentru care evoluează mai mulți jucătoari care au trecut pe la Dunărea. 
La fel ca în precedentele trei jocuri cu Progym din acest sezon Dunărea s-a impus de data aceasta 5-1. Harghitenii au deschis scorul în minutul 6 prin fostul dunărean Boris Ruzicka, când Dunărea era în dublă inferioritate numerică. Avantajul celor de la Progym a rezistat doar trei minute. Attila Goga ajutat de Dimitri Nimenko și Botond Flinta, a egalat în minutul nouă, iar în minutul 13, Anton Cristian Popa din pasa lui Cătălin Geru a dus Dunărea în avantaj. Prima parte s-a încheiat 3-1 pentru Dunărea, al treilea gol a fost marcat de Dimitri Nimenko  în minutul 16. Reprizele a doua și a treia s-au încheiat cu același scor 1-0, pentru Dunărea. Cele două goluri au fost marcate de Konstantin Ryabenko din pasa lui Dimitri Nimenko și Dimitri Nimenko. Primul dintre ele în minutul 20 al reprizei secunde, când Dunărea era în dublă superioritate numerică, iar la doilea în minutul șase al părții a treia, Dunărea evolua în dublă inferioritate numerică!  
Victoria de sâmbătă a fost a patra, din patru jocuri în acest sezon, a gălățenilor în fața celor de la Progym Gheorgheni. Duminică, 7 decembrie, de la ora 14.30, este programat derby-ul turneului între Dunărea și Steaua.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal