HOCHEI: Gladiatorii au câștigat „Memorialul Stelian Rusu”

6
Înainte de a fi topită gheața patinoarului „Dunărea” pentru meciul de Fed Cup, România-Spania, arena din bulevardul George Coșbuc, a găzduit turneul internațional „Memorialul Stelian Rusu”, ediția a IV-a. În acest an la competiția organizată de Dunărea ”Gladiators” Galați, antrenor Cristi Munteanu, au participat cinci echipe, două de la Gladiators U 15 și U 14, Corona Brașov, Platina Chișinău și Kryzhinka Kiev (U 14).  
Cele două echipe gălățene, Gladiators I și II, au obținut rezultate notabile, echipa U 15 a câștigat trofeul iar cei de la U 14 au luptat pentru medalie în finala mică. Învingătorii, Gladiators I, au câștigat competiția fără înfrângere, rezultatele obținute au fost: 11-1 cu Platina Chișinău, 7-5 cu Corona Brașov, 13-3 cu Gladiators II, 4-1 cu Kryhzinka Kiev și 6-3 în finală cu Corona Brașov. Echipa U 14, Gladiators II, a înregistrat rezultatele: 0-8 cu Kryzhinka Kiev, 0-7 cu Corona Brașov, 3-13 cu Gladiators I și 6-3 cu Platina Chișinău. În finala mică gladiatorii au pierdut 6-0 cu ucrainienii de la  Kryzhinka Kiev.
După ce au câștigat turneul organizat în memoria antrenorului Stelian Rusu, ”gladiatorii” nu vor avea prea multă pauză. Între 5 și 9 ianuarie, la Cârța, echipa U 16 a clubului va participa la turneul trei din Campionatul Național al Juniorilor II ( U 16).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal