HOCHEI: În weeked Dunărea termină meciurile de acasă din acest an

7
De vineri până duminică Patinaorul „Dunărea” va găzdui ultimul turneu din acest an din faza secundă a Ligii Naționale de Hochei. Ordinea de disputare a jocurilor este aceeași ca la reuniunea de la Cârța. Dunărea va juca vineri, 12 decembrie, de la ora 19.00, cu Sportul, sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 17.30 cu Progym Gheorgheni, iar derby-ul cu Steaua va fi jucat de Dunărea duminică, 14 decembrie, de la ora 14.00.
Celelalte jocuri din turneu se vor juca după programul: vineri, 12 decembrie, ora 16.00, Steaua Rangers-Progym Gheorgheni; sâmbătă, 13 decembrie, ora 14.30, Steaua Rangers-Sportul Studențesc, duminică, 14 decembrie, de la ora 11.00, Progym Gheorgheni-Sportul Studențesc. Pentru toate jocurile din turneu intrarea spectatorilor va fi liberă. 
Turneul este abordat de Dunărea de pe locul doi în clasamentul la zi din faza a doua a LNH cu 18 puncte, șase dintre ele au fost câștigate în turneul de la Cârța, iar celelalte 12 sunt din sezonul regulat. Clasamentul este condus de Steaua Rangers cu 34 de puncte, Progym Gheorgheni este pe trei cu nouă puncte, iar Sportul Stuidențesc este ultima fără puncte. 
Cele trei jocuri din finalul săptămânii vor fi ultimele din acest an în care Dunărea va juca pe teren propriu. După turneul din weekend cele șase echipe din LNH vor particpa la ediția 2015 a ”Cupei României”, competiție ce se va desfășura între 17 și 21 decembrie la Gheorgheni sau Brașov. Următorul turneu la Galați este programat între 16-18 ianuarie 2015, însă în acea perioadă arena din Bulevardul George Coșbuc va fi în plin proces de transfoarme în arenă de tenis pentru meciul din Fed Cup, România-Spania. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal