HOCHEI: Nimenko, Chernenko și Sherbatyuk continuă la Dunărea

12
Pe lângă Konstantin Ryabenko și Vitali Donika, în partea a doua a LNH, pentru Dunărea vor evolua și ceilalți jucători ucrainieni sosiți zilele trecute în probe la Galați. Cei trei, Dimitri Nimenko, Roman Sherbatyuk și Sergei Chernenko, au confirmat așteptările staff-ului tehnic gălățean și vor evolua la Dunărea.  
Sergei Chernenko, atacant 30 de ani. Ultima oară a evoluat în Ucraina la Kompanion Kiev. În cariera lui a mai jucat la echipe din Ucraina precum: Sokil Kiev (I și II),  HK Kiev sau din Suedia: Kramfors-Alliansen, Lugnviks IF. La echipele naționale a jucat pentru toate cele trei echipe ale Ucrainei (U 18, U 20, seniori), la șase ediții ale Campionatelor Mondiale. 
Dimitri Nimenko, atacant 26 de ani. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Berkut Karaganda din Kazakhstan. A mai evoluat pentru echipe din Ucraina precum: Kompanion Kiev, Donbass Donetsk I și II, Sokil Kiev. De asemenea a mai jucat în Belarus pentru HK Gomel (I și II). La echipa națională a evoluat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale seniori și juniori, ultima oară a jucat pentru Ucraina sezonul trecut la Campionatul Mondial Divizia a I-a, Grupa A.  

Roman Sherbatyuk, fundaș, 33 de ani. În ultimele două sezoane a jucat pentru Levy L’viv în Ucraina. Pentru fundașul ucrainian nu va fi prima experiență în România. Între 2002 și 2005 a jucat în Liga Națională de Hochei pentru Sport Club Miercurea Ciuc. La echipele naționale a jucat la cinci ediții ale Campionatelor Mondiale de juniori și seniori. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal