BASCHET: Echipele de Liga I, Phoenix U, joacă în cuplaj

5
Foto: Dragoș Saca
Cele două echipe de Liga I ale clubului Phoenix U, băieți și fete, vor juca, în premieră pentru acest sezon, în cuplaj. Vineri, 23 ianuarie începând cu ora 16.30, Sala Sporturilor „Dunărea” va găzdui jocurile celor două echipe ale clubului Phoenix cu reprezentantele Iașiului în Liga I. 
Cuplajul va fi deschis de jocul fetelor, de la ora 16.30, Phoenix U va juca cu Național Iași. În clasamentul la zi din Liga I, echipa gălățeană ocupă locul șase, din șapte, cu cinci puncte din patru jocuri.  Adversarele de la Național Iași ocupă ultimul loc în clasamentul ligii cu cinci puncte din cinci jocuri, fără victorie. În precedentul joc din Liga I disputat de Phoenix U, gălățecele au învins 77-56 liderul Olimpia București, chiar la București. 
După meciul fetelor, de la ora 18.00, va juca echipa de băieți a clubului Phoenix U derby-ul Grupei A din Liga I cu cei de la Politehnica Iași. Jocul va fi doar de palmares, cele două echipe sunt calificate în faza superioară a Ligii I, semifinale, indiferent de rezultatele obținute în jocurile rămase de disputat. În jocul tur,  disputat la Iași, echipa pregătită de Florin Nini a obținut una din victoriile la peste 100 de puncte marcate, 101-74. Pe lângă meciul cu Poli Iași, Phoenix U va juca în această săptămână un alt joc pe teren propriu duminică, 25 ianuarie, de la ora 17.00, cu CS Cuza Sport Brăila. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal