Din nou câştigător! Florin Nini, antrenorul anului 2014 din sportul gălăţean

7

Florin Nini a reuşit să acapareze ancheta desfăşurată de Sport Galaţi, Dunărea Bătrână şi Lider Sportiv, intitulată „Laureaţii anului 2014”. După ce a fost cel mai nominalizat dintre participanţi şi a câştigat titlul de „conducătorul anului 2014 din sportul gălăţean”, Florin Nini s-a impus şi la categoria „antrenorul anului 2014 din sportul gălăţean”. 

Pe lângă calităţile sale de conducător, Florin Nini a convins publicul şi de cele de antrenor. Gălăţeanul a început anul ca antrenor la formaţia de baschet masculin Energia Târgu-Jiu, pe care a calificat-o în finala Cupei României. A trecut din acest sezon ca antrenor principal chiar la clubul pe care îl conduce, Phoenix, la echipa masculină. Formaţia sa e cotată cu şanse importante de promovare, după o primă parte a sezonului în care a nimicit orice adversar. Mai mult, Florin Nini este şi selecţionerul echipei naţionale de fete a României, ceea ce completează un CV impresionant pentru anul 2014 din postura de antrenor pentru câştigătorul categoriei. 
Florin Nini a câştigat titlul de „antrenorul anului 2014 din sportul gălăţean”, după ce a avut câştig de cauză în ambele categorii de voturi: public şi juriu (jurnalişti).

Iată clasamentul final:

1. Florin Nini (Phoenix) 38 pct

2. David Asandei (United) 34 pct

3. Marian Apostu (Arcada) 10,5 pct
4. Marius Trandafir (CSM Dunărea) 9 pct
5. Nicolae Mihai (CSM Dunărea) 8,5 pct

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal