Florin Nini, conducătorul anului 2014 din sportul gălăţean

3
Foto Dragoș Saca

Omul cu cele mai multe nominalizări printre laureaţii anului 2014 din sportul gălăţean, Florin Nini, este cel care a câştigat într-un mod detaşat categoria de „conducătorul anului”, atât la votul publicului, cât şi la cel al jurnaliştilor. 

Cu 80% din voturile jurnaliştilor, performanţă atinsă doar de Florin Cernat la „revenirea anului”, Florin Nini a fost ales „conducătorul anului”. Este artizanul creşterii nivelului la cele două echipe de seniori ale clubului Phoenix, pe care îl conduce. Odată cu revenirea sa la Galaţi, Florin Nini a coordonat activitatea clubului, iar rezultatele au crescut văzând cu ochii. Echipa feminină a ajuns în prima jumătate a clasamentului în abia al doilea an din primul eşalon, iar echipa de băieţi a dominat autoritar grupa din care face parte în eşalonul secund. Mai mult, clubul Phoenix a excelat prin mai multe evenimente destinate copiilor şi nu numai, şi este poate cel mai apreciat club din Galaţi, atunci când vine vorba de sectorul juvenil. 
Realizările reuşite de Florin Nini la clubul Phoenix U l-au propulsat pe primul loc, detaşat faţă de ceilalţi nominalizaţi.

Iată rezultatele finale:

1. Florin Nini (Phoenix U) 61,5 pct
2. Toader Ştefu (United) 18,5 pct
3. Cristian Munteanu (Oţelul) 17 pct
4. Ovidiu Burcă (Oţelul) 2 pct
5. Mihai Brandabur (CSM Dunărea) 1 pct

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal