Florin Nini şi Bebe Tudorie, la Lider Sportiv

4
Ediţia cu numărul 43 a emisiunii Lider Sportiv are doi invitaţi din lumea sportului gălăţean, dar nu vor lipsi nici noutăţile din cantonamentul Oţelului din Poiana Braşov.

Cu începere de la ora 15.00, pe ProFM LiderFM (92,4 FM) sau www.liderfm.ro, Mani Săvăstru şi Nic Constandache vă aşteaptă cu cele mai noi informaţii din sportul gălăţean. De această dată vor fi şi doi invitaţi în studio. Primul dintre ei este Florin Nini, cel mai performant om din sportul gălăţean în 2014, conform anchetei de pe www.sportgalati.com. Cel de-al doilea este Bebe Tudorie, unul dintre gălăţenii care practica bowlingul la profesionişti, cu titluri naţionale la popice în palmares.
De asemenea, pe parcursul emisiunii de astăzi vor fi intervenţii telefonice cu cei din tabăra Oţelului, cu ultimele noutăţi. Nu vor lipsi nici obişnuitele rubrici de pariuri.

Comentarii și întrebări invitaților emisiunii le puteți adresa pe pagina de facebook a emisiunii Lider Sportiv sau la secțiunea comentarii ale celor două site-uri partenere www.dunareabatrana.ro și www.sportgalati.com.


Partenerul emisiunii Lider Sportiv este casa de pariuri Winner, care oferă cele mai bune cote pentru echipele favorite. Casa de pariuri Winner este acum şi în Galaţi, pe bulevardul Galaţi nr. 4, în Micro 20, vizavi de fostul Cozamin. Winner oferă cele mai bune cote ale favoritelor, cele mai bune bonusuri la pariuri sportive, dar şi poker texas hold’em live, zaruri live, curse de cai şi cele mai importante loterii internaţionale.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal