FOTO Au început lucrările la Patinoar

5
Foto: Dragoș Saca 
Începând cu această săptămână au fost demarate lucrările la patinoar în vederea meciului de tenis (Fed Cup) România-Spania, ce vor avea loc pe 7 și 8 februarie la Galați.  
Iată ce ne-au declarat doi dintre oamenii implicați în lucrările de reamenajare a patinoarului:
Claudiu Stoian, administrator partinoar: „Lucrările de amenajare sunt în derulare, parțial terminate. A fost scoasă suprafața de gheață, pentru că nu se poate dezgheța în mod natural din cauza temperaturilor. Suprafața se usucă, așteptăm terenul de joc în jurul datei de 20 ianuarie, restul vestiarele și celelalte camere sunt în igienizare, vor fi pregătite pentru cele două echipe și amenajate specific pentru tenis. În interiroul pistei vor fi amenajate gradene speciale pentru tenis și pentru cele două echipe. Au venit la Galați foarte mulți doritori de bilete dar nu am avut bilete la vânzare, ele sunt de vânzare on-line dar din informațiile mele sunt pe terminate”.  

Mihai Istrate, președinte Fundațiia Sportului Gălățean: „În raport cu programul stabilit cu Federația Română de Tenis, Primăria Municipiului Galați este în măsură să pună la dispoziție infrastructura patinaorului în condițiile solicitate de cei de la Federație până la 12 ianuarie. Confrom graficului, suntem puțin în avans cu lucrările, sperăm să facem față solicitărilor celor de la Federația Română de Tenis. După ce s-a scos gheața și s-au reamenajat vestiarele mai urmează să sosească infrastructura aferentă terenului de joc, 12-14 ianuarie, și în paralel montarea instalației de sonorizare și iluminat”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal