FUTSAL: United deschide cuplajul de la ”Polivalentă”

5
După victoria, greu obținută, cu ultima clasată CFF Clujana Cluj-Napoca, United va susține un nou meci pe propriul teren. Sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 16.00, în primul meci al cuplajului futsal-baschet de la Sala Sporturilor „Dunărea”, United va juca cu KSE Târgu Secuiesc.

Jocul cu echipa din Covasna este abordat de United de pe locul trei cu 31 de puncte din 14 jocuri, la doar trei puncte de primul loc în clasament, golaveraj 64-37. Cei de la KSE sunt în partea a doua a clasamentului, locul 9, din 11, cu 13 puncte din 14 jocuri. 

Despre meciul cu KSE Târgu Secuiesc, David Asandei, antrenorul celor de la United, a spus: „Cei de la KSE Târgu Secuiesc formează o echipă ambițioasă, au trei jucători spanioli, plus alți câțiva jucători foarte buni. În tur am avut un joc greu la ei, am câștigat 3-1. Nu este ușor să câștigi pe terenul lor”.

Pentru meciul de sâmbătă de la United va lipsi Petrișor Toniță, accidentat în primul meci al anului cu CFF Clujana Cluj-Napoca, în schimb ar putea juca ultima achiziție internaționalul moldovean Alexandru Ghercioglo.

Meciul de la ”Polivalentă” va fi arbitrat de Gabriel Stroe și Marian Ivănescu, ambii din București. Rezerva jocului de sâmbătă va fi Ionel Emanoil Ciuruș din București iar observator al jocului a fost delegat Valeriu Ioniță din București. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal