FUTSAL: United începe anul cu „lanterna roșie”

3
Echipa de prima ligă a clubului United revine la jocurile oficiale din Liga I. Duminică, 25 ianuarie, de la ora 13.30, în Sala Sporturilor „Dunărea”, după meciul de handbal din Divizia A, CSU Danubius-HC Piatra Neamț, echipa condusă de David Asandei va începe cursa spre fazele superioare ale Ligii I cu un joc ”de încălzire” cu ultima clasată din Liga I, CFF Clujana Cluj-Napoca. 
În pauza competițională United și-a fortificat lotul cu încă un jucător internațional, moldoveanul Alexandru Ghercioglo, component al echipei naționale a Republicii Moldova.  Înaintea startului în partea a doua din retur United a susținut, la Galați, un meci amical cu Dunărea Călărași, locul șapte în Liga I. Jocul a fot încheiat la egalitate 4-4. 
United reia meciurile din Liga I de pe locul patru în clasamentul Ligii I cu 28 de puncte din 13 jocuri, la doar trei puncte de liderul ligii Autobergamo Deva. Clujana Cluj-Napoca este ultima în clasament cu trei puncte obținute în 12 jocuri. Jocul tur a fost câștigat de United 12-2. Meciul de duminică va fi condus de oficiali de la Dunărea de Jos. Arbitrii jocului vor fi Daniel Decă din Brăila și Marian Carp din Galați, rezervă va fi Bogdan Balaban din Galați iar observator Doru Balmuș din Galați.  
Din partea a doua a returului United mai are de dsiputat șapte jocuri, cinci pe teren propriu și două în deplasare. Programul meciurilor este: etapa a XV-a, United-CFF Clujana-Cluj Napoca, etapa a a XVI-a, United-KSE Târgu Secuiesc, etapa a XVII-a, Autobergamo Deva-United, etapa a XVIII-a, united-Muncitorul Reșița, etapa a XIX-a, stă, etapa a XX-a, United-Progresul Focșani, etapa a XXI-a, Spicom Sfântu Gheorghe-United, etapa a XXII-a, United-City us Târgu Mureș. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal