FUTSAL: United a transferat un internațional din Republica Moldova

7
Gruparea gălățeană de prima ligă, United, a mai transferat un internațional moldovean. După Constantin Burdujel echipă gălățeană și-a asigurat serviciile atacantului Alexandru Ghercioglo, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului gălețean. 
Mai avem două săptămâni până la primul meci oficial şi trebuie să tragem din ce în ce mai tare la antrenamente. Am perfectat un prim transfer, Alexandru Ghercioglo, 30 de ani, de la Progress Chişinău, internaţional la Naţionala Moldovei. Am mai avut discuţii cu Alexander Ţîmbalist, un alt internaţional moldovean şi cu un portughez, dar totul a căzut din cauza problemelor financiare. Mai avem câteva piste şi sper să mai reuşim să completăm lotul cu încă un jucător. Toate adversarele noastre s-au întărit şi va fi o luptă pe viaţă şi pe moarte în play-off, iar noi trebuie să ne atingem obiectivele şi vrem să fim sprijiniţi pentru asta”, a declarat antrenorul echipei David Asandei pentru sursa citată. 
Ultima echipă la care a jucat Alexandru Ghercioglo a fost Progress JLC Chișinău, echipă cu care a participat la  ultimele preliminarii  ale UEFA Futsal Cup, unde a marcat un gol în jocul cu Uni Futsal Blue din Elveția. În anul 2006 împreună cu echipa  White Bears Londra, echipă formată în mare parte din jucători moldoveni a câștigat Cupa Angliei la futsal. La începutul anului, între 4 și 7 ianuarie, a participat împreună cu naționala Republicii Moldova în Polonia la „Four Nation Cup”, turneu amical unde a jucat și celălalt internațional moldovean de la United, Constantin Burdujel. În aceste zile cei doi vor participa împreună cu naționala Republicii Moldova la un turneu de calificare la Campionatul European.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal