HOCHEI: Din nou victorie cu Progym

4

Fără jucătorii din ”linia ucrainiană” hocheiștii de la Dunărea au obținut a doua victorie la turneul șase LNH, de la Cârța, 8-4 (3-1, 2-1, 3-2) cu Progym Gheorgheni.

Dunărea și-a adjudecat prima repriză cu 3-1. Gălățenii s-au impus la conducere încă din debutul jocului, în minutul 5, aveau avantaj de două goluri, ambele marcate de Attila Balint prima dată în secunda 44 a jocului din pasa lui Adrian Irimia, apoi în minutul 4.02, din pasa lui Adrian Irimia și Cătălin Geru. Harghitenii au revenit în joc în minutul 4.25 prin intermediul unui gol marcat de ucrainianul Vitali Kyrychenko. repriza s-a încheiat cu un gol al gălățenilor marcat de Adrian Palak din pasa lui Levente Lorincz
În partea a doua a jocului s-au marcat trei goluri, toate în superioritate numerică, două de Dunărea și unul de Progym. Prima dată harghitenii s-au apropiat la 2-3, prin  reușita lui Attila tanko. După care, Attila Goga din pasa lui Szabolcs Szocs și Adrian Palak din pasa lui Attila Goga, refac diferența iar la a doua pauză Dunărea a intrat în avantaj 5-2. 
Ultima repriză a jcoului a debutat cu un reușita lui Levente Lorincz din pasa lui Adrian Palak și Attila Goga, în secunda 30 a treimii. Harghitenii au revenit în joc prin golul marcat de Adam Vylicil, dar Dunărea și-a asigurat victoria prin cele două goluri marcate de Anton Popa din pasa lui Botond Flinta și Cătălin Geru,  și Levente Lorincz din pasa lui Szabolcs Szocs.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal