HOCHEI: După patru turnee din LNH, Dunărea se pregătește de o semifinală cu Corona Brașov

8
Organizat de Clubul Sportiv Municipal Dunărea la Miercurea Ciuc, Patinoarul ”Vakar Lajos”, pentru că propriul Patinaor este transformat în arenă de tenis, turneul patru din faza a doua LNH a fost încheiat de echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu cu aceleași rezultate ca la precedentele trei tuurnee. Pe lângă obișnuitele victorii cu Sportul, 16-4 (3-1, 6-0, 7-3) și Progym 5-1 (1-0, 1-1, 3-0), gălățenii au pierdut la limită, 2-3 (2-1, 0-1, 0-1), la fel ca în celelalte jocuri, duelul cu liderul LNH, Steaua București. 
După ce au disputat jocurile a patru din cele nouă turnee din faza a II-a LNH, Dunărea este pe locul doi cu 36 de puncte, 8 victorii, 4 înfrângeri, 113 goluri marcate-39 încasate. Steaua este liderul LNH cu 60 de puncte, Progym Gheorgheni este pe locul patru cu 19 puncte, iar Sportul este ultima fără puncte. La finalul fazei a doua din Liga Națională de Hochei, Dunărea va juca în play-off, semifinale, cu campioana Corona Wolves Brașov, echipă ce a terminat sezonul regulat pe locul doi și a preluat poziția trei după disputarea meciurilor din sezonul regulat. În cealaltă semifinală se vor întâlni locul 1, după actuala configurație a clasamentului Steaua București și locul patru, Progym Gheorgheni. 
Următorul turneu în Liga Națională de Hochei este programat la finalul acestei săptămâni, între 23 și 25 ianaurie, la Cârța, județul Harghita. Ordinea disputării jocurilor pentru Dunărea va fi aceeași: vineri cu Sportul Studențesc, sâmbătă cu Progym Gheorgheni și duminică cu Steaua București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal