HOCHEI: Levente Lőrincz: ”Forța echipei este că acum avem trei linii valoroase”

6
Levente Lorincz

Revenit la Dunărea, după ce sezonul trecut nu a apucat să joace decât un meci pentru echipa gălățeană, atacantul harghitean Levente Lőrincz, ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre: motivele care l-au făcut să joace din nou pentru Dunărea, mutarea echipei la Miercurea Ciuc sau punctele tari ale echipei.

R:  De ce ai revenit la Dunărea ?

Levente Lőrincz: Am auzit că în sezonul ăsta va fi o echipă mai puternică decât anul trecut si n-am stat prea multe pe gânduri să revin.
R: Ce s-a întâmplat cu tine sezonul trecut cand ai jucat foarte puțin, spre deloc, pentru Dunărea ?
Levente Lőrincz: Sezonul trecut am suferit o accidentare la umăr chiar la primul meu meci oficial și din cauza asta n-am putut să joc mai mult.

R: Cum a fost la Cupa României de la Brașov ?
Levente Lőrincz: Cupa României de la Brașov pentru mine este o amintire tristă, pentru că am jucat foarte bine în cele două  meciuri și eram atât de aproape să jucăm pentru medalie.

„Nu ne afectează mutarea la Miercurea Ciuc”

R: Va afectează închiderea patinoarului, pentru turneul de tenis, și mutarea la Miercurea Ciuc ?Levente Lőrincz: Nu cred ca ne afectează mutarea, pentru că la Miercurea Ciuc sunt condiții foarte bune de pregătire și pot să stau mai aproape de familie și de prieteni.

R: Cu ce gânduri, obiective, abordați partea a doua a sezonului în LNH ?

Levente Lőrincz: In partea a doua a sezonului vrem să demonstrăm că avem și noi o echipă valoroasă, să câștigăm cât mai multe meciuri și să jucăm cu un trofeu pe masă.

R: Cum resimțiți voi jucători români, schimburile dese de jucători străini, finladezi-austrieci-cehi-ucrainieni ?


Levente Lőrincz: Dacă ești profesionist nu simți deloc aceste schimbări, pentru că și în străinătate la hochei mai înalt așa merg lucrurile.


R: În comparație cu Miercurea Ciuc, cum sunt suporterii/spectatorii de hochei din Galați ?


Levente Lőrincz: Spectatorii din Galați sunt mai puțini decât în Miercurea Ciuc din păcate, dar sper că o să vin mai mulți în viitor.

Apărarea, punctul slab al echipei

R: Care crezi că sunt punctele tari și punctele slabe ale echipei ?

Levente Lőrincz: Punctul slab al echipei este apărarea, primim multe goluri, dar lucrăm la acest capitol și cu mai multă atenție putem să reparăm această greșeală. Forța echipei este că acum avem trei linii valoroase și putem să căștigăm multe mecuri dacă ramânem așa.

R: Ai vreun hocheist preferat sau echipa preferată din hocheiul international ?

Levente Lőrincz: Hocheistul meu preferat era finlandezul Teemu Selanne, care s-a retras în sezonul trecut si era un exemplu pentru mine, il admiram mereu. Echipa preferată este Anahein Ducks. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal