HOCHEI: Mircea Necula: ”Obiectivul este să câștigăm toate turneele rămase din LNH”

5

Mircea Necula, unul dintre componențtii de mai multe sezoane de la Dunărea, ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre: Cupa de la Brașov, plecarea echipei la Miercurea Ciuc după ce gheața Patinoarului „Dunărea” va fi topită pentru meciul de tenis feminin sau desele schimbări de jucători străini.

Despre Cupa de la Brașov, Mircea Necula a spus:

„La Brașov am făcut două meciuri bune, în special cel cu Steaua când am avut meciul în mână, am căzut fizic spre sfârșit, poate din cauză că avem doar două linii de fundași”.  

Folosit în linia fundașilor, deși el este atacant, Mircea Necula ne-a declarat că a trecut în linia fundașilor pentru că acolo era nevoie:

„Postul meu de bază este atacant, dar de nevoie am încercat și fundaș. Este posibil ca în viitoarele meciuri să joc din nou fundaș”.  

Legat de obiectivul echipei în acest sezon, atacantul-fundaș de la Dunărea, ne-a spus:

„Obiectivul este să câștigăm toate turneele rămase și bineânțeles să ajungem în finala Ligii Naționale de Hochei”. 

La începutul lunii ianuarie gheața patinoarului „Dunărea” va fi topită pentru a face loc meciului de tenis din Fed Cup, România-Spania. Cât timp gheața va lipsi de la Galați, Dunărea va pleca în cantonament la Miercurea Ciuc. Despre plecarea echipei la Miercurea Ciuc, Mircea Necula ne-a spus:

„Luni, 5 ianuarie, pornim spre Miercurea Ciuc. Nu suntem afectați prea tare de topirea gheții de la Galați, important ete că vom avea gheață la dispoziție. Mai mulți colegi din echipă sunt din Miercurea Ciuc și lor o să le fie mai ușor. După turneul de tenis se pare ca va fi repornită instalația de gheață la Galați, asta ar însemna că ultimele două turnee din LNH o să fie la Galați”.   

Desele schimbări de jucători străini au fost comentate de Mircea Necula astfel:

 „Nu ne vin bine, asta pentru că echipa se omogenizează mai greu. Sper ca ucrainienii să rămână până la sfârșitul sezonului”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal