HOCHEI: Prima înfrângere stagională cu Progym

7

Pentru prima oară în acest sezon hocheiștii de la Dunărea au pierdut un meci cu Progym Gheorgheni. În al doilea joc din turneul cinci LNH, de la Cârța, Dunărea a cedat 5-7 (1-3, 1-2, 3-2) cu echipa din Harghita. Dunărea a deschis scorul în minutul 4.04 prin Attila Goga din pasa lui Szabolcs Szocs. Până la finalul primei reprize Progym a întors rezultatul și s-a instalat la conducere 3-1, două din cele trei goluri ale harghitenilor fiind marcate în superioritate numerică, după ce doi gălățeni au fost eliminați. 
În repriza a doua tot Dunărea a marcat prima în minutul 3.45 al reprizei prin Attila Balint din pasa lui Sergey Chernenko și Dimitry Nimenko. La fel ca în prima parte cei de la Progym au ripostat și au marcat de două ori astfel că la finalul a două reprize Progym avea avantaj 5-2. În ultima treime Dunărea a marcat două goluri prin care s-a apropiat la o lungime (4-5) de harghiteni. Marcatorii au fost: Roman Shcherbatiuk din pasa lui Sergey Chernenko și Konstantin Ryabenko, și Adrian Palak cu ajutorul lui Levente Lorincz și Attila Goga. Progym a replicat cu alte doluă goluri iar tabela a fost închisă de golul marcat de fundașul ucrainian Konstantin Ryabenko din pasa lui Sergey Chernenko.   
Înfrângerea cu Progym nu periclitează locul doi în clasamentul LNH al gălățenilor și semifinala cu Corona Brașov. Îngrijorător este numărul mare de goluri încasate în inferioritate numerică, în jocul cu Progym patru din cele șapte goluri au fost încasate de gălățeni când evoluau cu un jucător mai puțin pe gheață. 
Duminică, de la ora 14.30, Dunărea va juca cu Steaua Rangers București ultimul meci din turneul cinci LNH de la Cârța. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal