HOCHEI: Turneu la Cârța pentru ”gladiatori”

8
La câteva zile după ce au câștigat „Memorialul Stelian Rusu”, juniorii sub 16 ani de la clubulul Dunărea „Gladiators” Galați, vor rela meciurile din Campăionatul Național. Între 5 și 9 ianuarie, la Cârța, județul Harghita, echipa pregătită de Cristi Munteanu vor susține meciruioe din trei CN Juniori II ( U 16).   
Ordinea disputării meciurilor de la Cârța este aceeași ca la precedentele două turnee. Luni, 5 ianuarie, de la ora 9.00, ”gladiatorii” vor juca cu CSȘ Gherogheni, marți, de la ora 12.00, vor întâlni Corona Brașov, miercuri, de la 9.00 vor juca cu liderul CSȘ Miercurea Ciuc I, iar turneul va fi încheiat de juniorii gălățeni joi, de la ora 12.00, în jocul cu cei de la CSȘ Miercurea Ciuc II. 
Înaintea turneului de la Cârța, ”gladiatorii” sunt pe locul cinci în clasament, cu cinci puncte din opt jocuri, 42 de goluri marcate-74 încasate. Altfel, după primele două turnee cei mai bine clasați, în ierarhia marcatorilor, dintre ”gladiatori” sunt: Andrei Buleandră, locul șase, 21 de puncte din opt jocuri; Andrei Filip locurile 7-9 cu 19 puncte și Dragoș Petrică, locul 21, cu șase puncte. 
După turneul de la Cârța până la finalul sezonului regulat din CN U 16, ”gladiatorii” vor mai juca în alte două turnee, între 4 și 8 februarie, gîălățenii vor juca la Brașov iar între 25 februarie și 1 martie, vor susține jocurile din ultimul turneu la Miercurea Ciuc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal