HOCHEI: Turneul patru din LNH se va juca la Miercurea Ciuc

4
Foto: Dragoș Saca
Pogramat inițial să se dispute la Galați în partinoarul „Dunărea”, turneul patru din Liga Națională de Hochei se va disputa la Miercurea Ciuc în patinoarul „Vakar Lajos”. Turneul se va disputa la Miercurea Ciuc în organizarea clubului gălățean, asta pentru că echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu este în cantonament la Miercurea Ciuc unde benficiază de gheața patinoarului „Vakar lajos”, după ce la Galați gheața patinoarului „Dunărea” a fost scoasă pentru a facen loc meciului de tenis din Fed Cup, România-Spania.

Turneul din Harghita va debuta vineri, 16 ianuaire, de la ora 17.30, cu jocul dintre Steaua și Progym Gheorgheni, iar de la ora 20.45, Dunărea va juca Sportul Studențesc. Sâmbătă, ziua de hochei va fi deschisă de la ora 18.45 de jocul dintre Dunărea și Progym Gheorgheni, al doilea meci, dintre cele două echipe bucureștene Steaua și Sportul, se va juca de la ora 21.15! Ultima zi de turneu va începe de la ora 12.15 cu jocul dintre Sportul și Progym Gheorgheni, iar derby-ul Dunărea-Steaua este programat să înceapă de la ora 15.30.  

Conform programării inițiale a Federației  Române de Hochei,  la Galați se va disputa turneul nouă, ultimul, între 27 februarie și 1 martie, cu condiția ca instalația de gheață a patinoarului să fie repornită după meciul de tenis.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal