HOCHEI: Victorie de încălzire cu Sportul

7

În primul meci al turneului de ”acasă” de la Miercurea Ciuc, hocheiștii de la Dunărea au obținut victoria de încălzire cu Sportul Studențesc. Pe gheața Patinoarului ”Vakar Lajos”, gălățenii s-au impus 16-4 (3-1, 6-0, 7-3) într-un joc ce s-a disputat în cadrul celui de al IV- lea turneu din faza a II-a LNH. 
Scorul a fost deschis în minutul 2.31, de Levente Lorincz ajutat de Szabolcs Szocs și Botond Flinta, Dimitry Nimenko, din pasa lui Sergey Chernenko a marcat pentru 2-0, iar Levente Lorincz a realizat dubla din pasa lui Attila Balint. Prima repriză s-a încheiat cu un gol marcat de cei de la Sportul prin Bogdan Radu în minutul 14.05. 
În repriza a doua au punctat doar gălățenii. Primul gol al reprizei a fost marcat de Adrian Irimia, ajutat de Sergey Chernenko și Mircea Necula, gol marcat în superioritate numerică. Până în finalul reprizei au mai marcat: Botond Flinta (două) ajutat de Dimitry Nimenko și Attila Balint, Attila Balint cu Szabolcs Szocs și Botond Flinta, Vitali Donika, din pasa lui Cătălin Geru și Sergey Chernenko, din pasa lui  Dimitry Nimenko și Roman Shcherbatiuk
Ultima treime a fost ce amai bogat în goluri, cele două echipe au marcat împreună zece goluri, Dunărea șapte și Sportul trei. de la Dunărea cele mai multe au fost marcate de Cătălin Geru, trei, iar pasele au fost oefrite de Anton Popa și Adrian Palak. Ceilalți marcatori gălățeni au fost: Bogdan Neagoș, Vitali Donika, Adrian Palak și Mircea Necula. Cei de la Sportul au marcat prin Marian Ghiță pentru 12-2, Daniel Tănase pentru 14-3 și Gabriel Caval pentru 16-4.  
În primul meci al turneului organizat de Dunărea la Miercurea Ciuc, Steaua a învins Progym Gheorgheni 6-5, după loviturile de departajare. Sâmbătă, de la ora 18.45, Dunărea va juca cu Progym Gheorgheni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal