BASCHET: Phoenix U își periclitează locul de play-off!

6

Echipa de LNBF a clubului Phoenix U continuă seria evoluțiilor slabe din 2015. În etapa a XXIII-a, trupa lui Paralikas Theodosios a jucat pe teren propiu cu BCM Danzio Timișoara, meci important pentru consolidarea locului de play-off a echipei gălățene. 
Jocul cu echipa care a scos Phoenix U din play-off sezonul trecut, în chair ultima secundă a jocului de la Tmișoara, a fost pierdut de gălățence 51-67.  Cu excepția a câtorva momnete din debutul jocului, echipa din Timișoara s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului. Primul sfert a fost adjudecat de BCM Danzio 15-10, în sfertul doi s-au impus tot oaspetele cu 16-22, astfel că la pauza mare BCM danzio avea avantaj considerabil de 11 puncte, scor 26-37. Diferența dintre cele două echipe s-a mărit la 19 puncte în urma sfertul trei încheiat 18-10 pentru BCM Danzio. Phoenix a revenit în ultimul sfert al jocului încheiat  15-12 pentru gazde. 
Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Chelsey Lee, cu un nou double-double, 16 puncte, 16 recuperări și 3 pase decisive. Celelalte marcatoare de la Phoenix U au fost: Ivory James 15 puncte, Amber Jones 8 puncte, Gabriela Cursaru 7 puncte, Gabriela Necula 2 puncte. 
Înfrângerea cu BCM Danzio Timișoara este a X-a pentru Phoenix U în actuala ediția a LNBF. În clasametul la zi, Phoenix U este pe locul șapte cu 36 de puncte din 22 de jocuri, la patru puncte distanță de prima poziție în afara play-off-ului ocupat chiar de Danzio Timișoara cu 31 de puncte, dar din 20 de jocuri. Următorul joc pentru Phoenix U este programat sâmbătă, 14 februaire, tot pe teren propriu, cu ICIM Arad.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal