FOTBAL: Oțelul a deschis magazinul online

5

În pofida situaţiei din clasament, Oţelul pare să fie unul dintre cluburile care au şanse de a se redresa din toate punctele de vedere. Tibi Selymeş a primit opt jucători pe posturile cerute, iar primul rezultat din amicalele programate în Antalya a fost unul satisfăcător: 2-2, cu LASK Linz, după ce la pauză era 2-0 pentru formaţia din Austria. Sosirea banilor de la Ligă a însemnat totodată şi achitarea salariilor, ceea ce a dus la o stare de normalitate.

Mai mult, Oţelul „mişcă” şi la capitolul marketing. Astfel, gălăţenii şi-au lansat şi un magazin online, probabil unic în fotbalul românesc. Pentru că fanii gălăţeni care îşi comandă produse vor avea surpriza să le primească acasă aduse chiar de către un membru al clubului, jucător sau conducător! Cel care s-a ocupat de proiect este Lucian Ionescu, director de imagine,  adus în toamnă de la Rapid.

“Un astfel de magazin reprezintă o normalitate, chiar şi la ligile de amatori de afară. Referindu-ne la România este clar că nu putem vorbi de o sursă de venit care să redreseze clubul, dar impactul la suporteri e important şi, în plus, fiecare leuţ sosit în plină criză chiar contează. Online-ul ne facilitează şi contactul cu suporterii din Diaspora pentru care obţinerea unor produse reprezenta doar un vis. În acest context, suporterii ajută clubul şi, de aceea, în semn de respect, într-o zi a săptămânii, fanul îşi va primi produsele acasă chiar din mâna unui jucător. Sunt convins că este o interacţiune benefică”, a declarat Lucian Ionescu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal