FUTSAL: Etapă de pauză pentru United

8

În Liga I de futsal sunt programate în intervalul 28 februarie-1 maertie, jocurile din etapa a XIX-a. În runda  de la finalul săptămânii, gălățenii de la United, vor avea etapă de pauză. Conform programării de la începutul sezonului, United trebuia să joace pe teren propriu cu Sportis Târgivoște. Cum echipa din Dâmbovița s-a retras din Liga I, United va sta în etapa a XIX-a.

Celelalte jocuri ale etapei sunt: CFF Clujana Cluj Napoca-Autobergamo Deva, City us Târgu Mureș-Dunărea Călărași, Muncitorul Reșița-KSE Târgu Secuiesc, Spicom Sfântu Gheorghe-CSMS Iași, Progresul Focșani-FK Odorheiu Secuiesc.

Înaintea etapei de pauză, United este pe locul trei cu 37 de puncte din 17 jocuri, 12 victorii, o remiză, 4 înfrângeri, golaveraj 84-47. Cu 37 de puncte, United este la egalitate cu echipa de pe locul doi FK Odorheiu Secuiesc, însă echipa din Covasna are un joc mai puțin disputat. Locul trei al gălățenilor este amenințat de City us Târgu Mureș, locul patru, echipă cu 36 de puncte, din 16 jocuri.  

După pauză, până la finalul sezonului regulat, United va mai juca trei meciuri în Liga I, două pe teren propriu și unul în deplasare. Următorul adversar al gălățenilor va fi Progresul Focșani, meciul se va disputa în jurul datei de 8 martie la Galați. După Progresul Focșani, United va juca ultimul meci din deplasare, din sezonul regulat, la Sfântu Gheorghe cu Spicom. Sezonul regulat va fi încheiat de United pe teren propriu cu City us Tîrgu Mureș.  La finalul sezonului regulat, echipa pregătită de David Asandei, va juca în play-off.  

Pe lângă meciurile din Liga I, United va juca și în „Cupa României”. După ce au eliminat în turul secund United II, în turul trei, sferturi, United va juca cu City us Târgu Mureș, la Târgu Mureș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal