HOCHEI: Dunărea a câștigat turneul de la Cârța

7Trei din trei pentru Dunărea la Cârța!


De vineri până duminică, Patinoarul din Cârța, a găzduit turneul șapte din LNH, de altfel ultimul din această fază a Ligii Naționale, găzduit de arena din comuna harghiteană. A fost un turneu de bun augur pentru Dunărea, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu, a câștigat toate cele trei jocuri disputate și implicit turneul. Vineri, gălățenii au obținut victoria de serviciu, 14-7 (5-2, 4-3, 5-2) cu Sportul Studențesc. Sâmbătă, chiar dacă au întâlnit un adversar, Progym Gheorghnei, întărit cu patu jucători de la Sport Club Miercurea Ciuc, Dunărea s-a impus 6-4 (4-2, 1-2, 0-1). Duminică în ultimul meci al turneului s-a disputat derby-ul cu Steaua iar Dunărea a învins 4-3 (2-1, 0-1, 2-1).

Semifinală cu Corona Brașov


Cu două turnee înainte de fianlul fazei secunde s-au stabilit jocurile din cele două semifinale. Una din semifinale va fi Dunărea, locul doi după cele nouă turnee, Corona Wolves Brașov, iar în cealaltă Steaua București, câștigătoarea celor două faze din LNH, va juca cu Progym Gheorgheni. În clasamentul la zi din faza a doua LNH, Dunărea este pe locul doi cu 54 de puncte din 21 de jocuri. Lider este Steaua cu 81 de puncte, Progym Gheorgheni ocupă locul trei cu 33 de puncte, iar clasamentul este încheiat de Sportul Studențesc cu un punct.


Primul punct pentru Sportul Studențesc!


În premieră pentru acest sezon, în cadrul turneului de la Cârța, ultima clasată Sportul Studențesc a reușit să câștige primul punct. Duminică, ”studenții” au pierdut în prelungiri 6-7 (3-2, 0-1, 3-3, 0-1) jocul cu Progym Gheorgheni.

Truenu în premieră la Gheorgheni


Pentru cele patru echipe angernate în Liga Națională de Hochei urmează turneul opt, penultimul, din faza a doua. În premieră pentru acest sezon turneul se va disputa pe gheața recent renovatului patinoar din Gheorgheni. Turneul este programat să se dispute între 20 și 22 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal