HOCHEI: Dunărea și-a consolidat locul în LNH la turneul de la Gheorgheni

3

Disputat în premieră la Gheorgheni, turneul opt din Liga Națională de Hochei a fost încheiat de Dunărwa cu două victorii și o înfrângere. În prima zi, vineri, Dunărea a obținut obișnuita victorie cu Sportul Studențesc, 17-5 (6-0, 5-3, 6-2). 
Sâmbătă, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu a jucat cu gazdele de la Progym Gheorgheni, echipă întărită recent cu mai mulți jucători. Pentru prima oară în acest sezon un joc al echipei gălățene s-a decis la executarea șuturilor de penalitate, iar Dunărea s-a impus 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 0-0, 1-0). 
Turneul din Harghita a fost încheiat de Dunărea cu un joc cu Steaua Rangers București. Echipa bucureșteană a luat avantaj consistent după prima repriză, 4-1, iar celelate două treimi s-au încheiat 1-0 pentru Dunărea și 1-0 pentru bucureșteni.   
Cu trei jocuri înainte de finalul fazei a II-a din LNH, Dunărea este pe locul doi cu 59 de puncte din 24 de jocuri, 16 victorii, 1 înfrângere, 215 goluri marcate, cele mai multe dintre echipele din LNH, 97 încasate. Steaua conduce în faza a II-a din LNH cu 87 de puncte, Progym Gheorgheni este pe trei în LNH cu  40 de puncte, iar Sportul Studențeasc încheie clasamentul echipelor din LNH cu un punct. 
Pentru cele patru echipe din LNH urmează ultimul turneul din faza a II-a LNH, între 27 februarie și 1 martie, pe gheața Patinoarului „Dunărea” din Galați.

După ce se va disputa turneul de la Galați, trei dintre echipele angrenate în faza a doua LNH vor juca în semifinale. Dunărea va juca cu campionii de la Corona Wolves Brașov, iar câștigătoarea celor două faze din LNH, Steaua Rangers București va juca cu noua echipă a celor de la Progym Gheorgheni.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal